Цікаві новинки з асортименту плівкових покриттів GEALAN

В сучасній віконній індустрії колір має особливу важливість. В процесі непереривного інтенсивного моніторингу ринкової ситуації ми відібрали плівкові покриття інтересного і актуального дизайну, який відображає колірні тенденції в сфері декоративних плівкових покриттів.
Ми раді представити Вам новинку асортименту – унікальне сімейство декоративних покриттів, які імітують деревну структуру.

Siena PR ROSSO и Siena PN Noce


Як це прийнято для темних відтінків, декори Siena наносяться на теракотову основу.

Особливі інноваційні технології друку надають плівкам оригінальний внутрішній вид і шорстку на дотик поверхність. Як ніякі інші плівкові покриття, які продаються на сьогоднішній день, вони об’єднують внутрішній вид дерева цінних порід зі всіма перевагами пластикового вікна GEALAN. Достатньо лише глянути, щоб дійсно оцінити випромінюване декоративним покриттям тепло середземноморського регіону. Інтенсивність блиску глянцевої поверхності змінюється в залежності від умов освітленості у кута падіння світлового променя. Дизайнерське покриття, доповнення друком, з ефектом 3D, який надає малюнку глибину, повністю розкривають свою красу на фасаді будівлі.

Наші нові нестандартні декоративні покриття сієна (Siena) можна заказати з вересня – термін доставки 3 тижні, як для звичайних нестандартних плівкових покриттів, не потребують доплати за переналадку обладнання.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+370 5 277 XX XX +370 5 277 7222
Идентификатор: 2682