Відбувся навчальний семінар для партнерів ТОВ, Реноме-Партнер`.

ВІКНОВА презентувала віконні новинки

Сьомого квітня відбувся традиційний навчальний семінар ТОВ `РЕНОМЕ-партнер`. На ньому були презентовані технологічні новинки, які впроваджує компанія при виробництві вікон ТМ `ВІКНОВА`.

Товариство `РЕНОМЕ-партнер` вже одинадцять років пропонує надійні вікна споживачам з німецького профілю `REHAU`. Але надійність вікон залежить не тільки від якісного профілю, але від багатьох різних чинників. Насамперед це якісне, `не гаражне виробництво` на сучасному обладнанні, сучасна фурнітура, наявність системи контролю якості тощо. Компанія також, слідкує за технологічними новинками у вікнобудуванні і активно впроваджує їх у своє виробництво.

Щороку `РЕНОМЕ-партнер` проводить навчання для дилерів компанії, які пропонують вікна ТМ `ВІКНОВА` споживачам. Цьогоріч на семінарі була презентована нова технологія виготовлення склопакету `Теплий край`, яка на 80 % зменшує ймовірність появи конденсату на вікнах. Керівник західного регіону компанії `Winkhaus` Віктор Піняк представив слухачам інноваційну фурнітуру `ActivPilot` (розумні вікна).

А також, предствник `Академії `REHAU` Володимир Мудрак провів тренінг з `Техніки продажів`.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Показать телефон+380 67 363 1054
Идентификатор: 6737
Ролети з теплим коробом GANT