Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття.

Гончар Марина 28 мая 2012 г. в 11:16

Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття.
Останнім часом на українському ринку з'явилося багато постачальників так званої плівки ПВХ для зовнішнього застосування виготовленої в країнах Азіїї, яку пропонують під маркою як відомого ізраїльського ПВХ покриття. З одного боку це ознака популярності ізраїльського рішення, з другого боку ми хочемо вас застерегти від неякісних азіатських «аналогів», так як вони не мають нічого спільного з якісною плівкою виготовленою в Ізраїлі.
Плівка, що виробляється в Ізраїлі, постачається в Україну вже більше 15 років та характеризується відмінною якістю, надійністю, гнучкістю та екологічною безпечністю. Тому є прекрасним матеріалом для ламінування вхідних металевих дверей, МДФ фасадів, підвіконь, сандвіч панелей та інших поверхонь.
Плівки азіатського походження, можуть бути не сертифіковані, та на них не надається гарантія.
У зв`язку з цим в лабораторії провідного світового виробника ПВХ покриттів провели тест на стійкість до ультрафіолету ізраїльського та азіатського рішень. Плівку опромінювали ультрафіолетом QUV 340nm (УФ світло з довжиною хвилі 340 нанометрів) напротязі 932 годин. Результати тесту ви можете побачити на фото. Колір азіатської плівки не встояв під ультрафіолетовим опроміненням, а ізраїльське покриття залишилось без змін. Це означає, що якщо ваші двері або меблі ламіновані неякісним покриттям, то вони втратять початковий вигляд вже через 1 рік.
І наприкінці нагадаємо вам, що ізраїльський виробник – один з світових лідерів у розробці та виробництві високоякісних полівінилхлоридних плівок, для ламінування різноманітних будівельних елементів. У своєму виробництві він застосовує найсучасніше устаткування, яке дозволяє виготовляти складні багатошарові рішення в широкому асортименті.
Завжди перевіряйте чи продукція пройшла сертифікацію по стандартам якості, чи є безпечною, що повинно підтверджуватись висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

Последние новости раздела