Енергозберігаючі склопакети ClimaGuard Solar.

Енергозберігаючі склопакети ClimaGuard Solar.

Тепло, енергозбереження та комфорт в будинках наших клієнтів – це основні орієнтири для компанії КОРСА протягом усіх років роботи. Всі наші розробки та інновації спрямовані саме на поліпшення якості та енергозберігаючих характеристик конструкцій, які ми створюємо.

Ще в 2006 році вікна від ТМ КОРСА вперше в Україні стали комплектуватися енергозберігаючими склопакетами, в тому числі, і з заповненням аргоном. З 2011 року пропонуємо нашим клієнтам вікна з криптоном КОРСА Krypton-Comfort, характеристики яких в 2-3 рази перевищують стандарти енергозбереження, що діють у нашій країні.
Досягнення нашої компанії в галузі енергозбереження не залишаються непоміченими – в 2011 році ми отримали сертифікат схвалення від Асоціації Енергозбереження.
В цьому році новою позицією в нашому асортименті стали вікна з мультифункціональними склопакетами ClimaGuard Solar (Кліма Гард Солар). Дію цих склопакетів можна назвати «клімат-контролем» – в зимовий період вони забезпечують тепло і комфорт в квартирах і будинках, а влітку відмінний захист від сонця та спеки.
Крім так необхідного комфорту, Ви отримуєте істотну економію протягом року, адже на охолодження повітря влітку витрачається в 2-2,5 рази більше енергії, ніж на його нагрівання взимку! При цьому склопакети ClimaGuard Solar зберігають максимальне світлопропускання і передачу кольорів.
Переваги мультифункціонального скла climaguard SOLAR:
• Надійний захист від сонця влітку, що дозволяє істотно знизити витрати на кондиціювання. А в разі якщо в приміщенні не здійснюється кондиціювання повітря – збереже нічну прохолоду житла.
• Висока ступінь теплозахисту взимку. Високий коефіцієнт опору теплопередачі дозволяє зменшити витрати на обігрів приміщення в холодну пору року (заощадження тепла до 78%).
• Прозорість зсередини і висока освітленість приміщення.
• Невелика дзеркальність зовні.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 94 843 XX XX +380 94 843 3350
+380 94 843 XX XX +380 67 996 0616
Идентификатор: 8240
Ролети з теплим коробом GANT