Компанія Вікнар’OFF розпочинає виробництво вікон зі склом ClimaGuard Solar.

Компанія Вікнар’OFF розпочинає виробництво вікон зі склом ClimaGuard Solar.

Компанія Вікнар’OFFз 25 червня розпочинає виробництво вікон з мультифункціональним склом ClimaGuard Solar. Скло ClimaGuard Solar – це новітнє досягнення нанотехнологій, що відповідає найстрогішим вимогам сучасної будівельної індустрії.
Його переваги:
- Надійний захист від сонця влітку.
- Високий рівень теплозахисту взимку.
- Захист від вицвітання деталей інтер`єру.
- Візуально прозоре скло зсередини – збереження освітлення приміщення.
- Невелика дзеркальність ззовні.

Скло ClimaGuard Solar – дозволяє значно скоротити витрати на охолодження приміщення влітку і підвищити теплозахист взимку. Нанесенні на скло надтонкі шари срібла та інших металів дозволяють зберегти його максимально прозорим, створюють при цьому ефект прозорого фільтру, що пропускає видиме світло, але значно знижує проникання сонячного тепла в дім влітку і втрату тепла взимку. Скло візуально прозоре – відсутні кольорові викривлення.
Захист від сонця.
ClimaGuard Solar вибірково пропускає або відображає електромагнітні хвилі різної довжини, з яких складається сонячне випромінювання: більша частина інфрачервоного випромінювання, яке нагрівало би приміщення, віддзеркалюється, при цьому світло проходить крізь таке скло практично так, як і через звичайне. Таким чином, близько 58% теплової енергії не потрапляє всередину завдяки склу ClimaGuard Solar.
Теплоізоляція.
В холодну пору скло дозволяє зберегти тепло в приміщенні. Срібне покриття на склі ClimaGuard Solar відбиває довго хвильні теплові випромінювання від нагрівальних пристроїв всередину приміщення, не даючи йому вийти назовні.
Отже, скло ClimaGuard Solar забезпечує ефективний захист від сонця, що допоможе значно зменшити витрати на кондиціюнування приміщення.
Високий коефіцієнт опору теплопередачі (0,65м. кв К/Вт) дозволяє зменшити витрати на обігрів приміщення в холодну пору року (збереження тепла до 78%).
Якщо для Вас важливе енергозбереження, захист від сонця і природне освітлення приміщення, то правильний вибір – саме скло ClimaGuard Solar.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 50 53 520800 505 352
+38 (067) 410-10-74+380 67 410 1074
+380 (352) 47-61-61+380 352 476 161
Идентификатор: 8346