Компанія REHAU на науково-практичній конференції `Тиждень енергозбереження на Тернопільщині 2012`

Компанія REHAU на науково-практичній конференції `Тиждень енергозбереження на Тернопільщині 2012`

16 - 17 жовтня у приміщенні науково-технічної бібліотеки Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя пройшла науково-практична конференція `Тиждень енергозбереження на Тернопільщині 2012`.

Під час конференції були обговорені перспективи розвитку м. Тернополя у сфері впровадження енергоощадних технологій, підведені підсумки роботи та запропоновані плани на майбутнє. Науковці Тернопільського національного технічного університету продемонстрували наукові розробки в області енергозбереження, а представники місцевих підприємств презентували власні енергозберігаючі рішення для сфери будівництва, машинобудування та освітлення.

Представники компанії REHAU взяли активну участь у конференції та поділились своїм багаторічним досвідом у сфері енергоефективного будівництва. Андрій Рубцов, інженер відділу прикладної техніки напряму Вікна та Фасади компанії REHAU, звернув увагу учасників на проблеми енергоефектовності, продемонстрував графіки зменшення природних ресурсів, зростання населення, забруднення навколишнього середовища. Спеціаліст ознайомив слухачів із структурою тепловтрат будівлі і динамікою зростання енергоефективної продукції на віконному ринку, продемонстрував рішення, завдяки яким можна в значній мірі зменшити тепловитрати.

Також з короткою доповіддю про історію компанії REHAU та багаторічну співпрацю у м. Тернопіль виступив Андрій Савчук, керівник Львівської філії компанії REHAU.

Після завершення конференції компанія REHAU передала кафедрі енергозбереження та енергетичного менеджменту ТНТУ макети енергозберігаючих вікон та програмне забезпечення для розрахунку енергетичних характеристик віконних конструкцій.

Детальну інформацію про компанію REHAU та енергоефективні рішення, консультації компетентних фахівців, а також інформацію щодо умов співпраці всі бажаючі можуть отримати, звернувшись на інфолінію компанії за телефоном, або на сайті.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Идентификатор: 9020
Нова компактна ручка HOPPE