Конкурс «Кращий об’єкт фабрики вікон «Болена» 2012р.»

Надія Григоренко 4 декабря 2012 г. в 11:38

Проведений конкурс «Кращий об'єкт фабрики вікон «Болена» 2012р.», організація якого стала вже доброю щорічною традицією. В конкурсі могли взяти участь всі наші партнери.
Приємно відзначити, що кількість активних учасників конкурсу та їх робіт щороку неодмінно зростає. Цьогоріч журі оцінювало цілих 70 конкурсних робіт в різних номінаціях!
Іще одна чудова новина! Конкурс «Кращий об'єкт фабрики вікон «Болена» 2012р.» набув статусу міжнародного! Конкурсні об'єкти знаходяться не тільки на території Західної, Центральної, Південної України, але й у Молдові.
В конкурсі виділено 4 номінації, в кожній з яких були різні критерії оцінювання. Оцінювання проводило журі, представлене керівництвом компанії. Для об'єктивності оцінок роботи на конкурс подані анонімно, тобто журі не було ознайомлено із прізвищами учасників.
Кількість переможців в номінації залежало від кількості поданих в номінацію робіт. Вітаємо їх!

Журі було складно обрати тільки одного найкращого, адже конкурсних робіт багато і їх рівень високий.
Переможці розділять між собою призовий фонд у 12 тис. грн. Нагородження переможців відбудеться на щорічному з'їзді партнерів фабрики вікон «Болена» у лютому 2013р.
За рішенням журі, ще 2 тис. грн. будуть розіграні між усіма учасниками конкурсу за підсумками он-лайн голосування, яке буде проведено з 3 по 14 грудня 2012 року на платформах соціальних мереж.
Вітаємо переможців і сподіваємось на плідну співпрацю в майбутньому!

Последние новости раздела