Akpen Plastik та TTS запрошують на Міжнародну віконну виставку Istanbul Window 2014

Прес-служба ТК Профiтекс 13 марта 2014 г. в 16:28

Завод Akpen Plastik запрошує Партнерів і колег відвідати презентаційний стенд продукції заводу Akpen Plastik на 15-ій Міжнародній виставці Istanbul Window 2014.
Щорічна виставка проводитиметься з 12 по 15 березня, у виставковому центрі «ТЮЯП - Бейликдюз».
Цього року виставка об'єднає три головні напрями в будівельній індустрії, на загальній території в 98 000 кв. м. Світлопрозорі конструкції, фасадні системи та конструкції, профілі, нові технології виробництва - все це буде представлено на ключовій віконній виставці. А також останні розробки та інновації представлять компанії, що спеціалізуються на дверних конструкціях, системах перегородок, жалюзі, ролетах і аксесуарах в рамках виставки DOOR EXPO Istanbul 2014.
Окрім цього третій напрямок виставки під назвою GLASS EXPO Istanbul 2014 буде присвячений виробам зі скла, технологіям виробництва й обробки, верстатам і механізмам, допоміжній продукції та хімікатам.
Завод Akpen Plastik, який по праву входить до трійки лідерів Туреччини серед виробників комплектуючих і фурнітури для виробництва дверних конструкцій, запропонувати увазі відвідувачів свої останні розробки та нові рішення. Окрему увагу буде приділено віконній фурнітурі TTS і розсувним системам TSS.
Подіх обіцяють стати ефективною платформою для спілкування провідних фахівців будівельного ринку, презентації нових розробок та обговорення взаємовигідного співробітництва.

Последние новости раздела