Споживати менше російського газу допоможуть українцям вікна Perfect!

Споживати менше російського газу допоможуть українцям вікна Perfect!

Чи знаєте ви, що при експлуатації типової багатоповерхівки до 20 % тепла втрачається через вікна? Тобто двісті гривень з кожної тисячі, оплаченої за газ, українці віддають на обігрів не власних домівок, а вулиці. Чи не надто щедрий подарунок постачальнику енергоносіїв? Як споживати лише необхідний мінімум, залишаючи домівку теплою, знає прогресивний віконний бренд Perfect.
Прагматичні європейці вже давно зрозуміли, що гроші, вкладені в енергозбереження, повертаються сторицею. Саме тому вони ніколи не зупиняються у термомодернізації своїх домівок. З’явилася нова технологія, яка допомагає заощаджувати на опаленні? Вони відразу у неї інвестують. Наприклад, на данний час в Європі спостерігається масова заміна металопластикових вікон на… металопластикові вікна. Тільки сучасніші, з кращою енергоефективністю, що ґрунтується не на одному лише профілі, а на сукупності засобів, об’єднаних однією конструкцією. Саме таким цілісним продуктом є бездоганне вікно Perfect.
Рішення стало результатом багаторічного досвіду українського виробника у сфері віконних технологій. Над його створенням працювала велика команда інженерів-конструкторів, які продумали в цьому продукті усе до найменших дрібниць. І одним з найважливіших питань у цій праці було теплозбереження. Для покращення даного показника була використана ціла низка елементів. Це, насамперед, масивний європейський профіль (п’яти-, шести-, восьмикамерний в залежності від серії), ширина якого дозволяє застосовувати товсті енергозберігаючі склопакети (що не є можливим, наприклад, для трикамерних профілів). Крім того, комплектується енергоефективним склопакетом, утеплювачем підвіконної планки для захисту від промерзання і конденсату, німецькою фурнітурою і контурами ущільнення для підвищеної герметичності… Все це в сукупності формує високий коефіцієнт опору теплопровідності даного продукту. Ця характеристика показує, на скільки добре воно захищає дім від тепловтрат.
Отже, виходить, що встановивши вікна PERFECT 5 Energy на зміну звичайному ПВХ-вікну, ви зможете заощадити на опаленні майже 25 %. Тобто якщо за зимовий сезон ви раніше спалювали газу на 2000 гривень, то тепер 500 гривень з цієї суми залишиться у вашій кишені. А за п’ять років ви зможете заощадити 2500 грн.! В той же час, серія Tytanium вбереже у сімейному бюджеті 580 грн. за один сезон і 2900 – за п’ять, а серія Passive – 940 і 4700 гривень відповідно. І це економія лише на газовому опаленні. Не забуваймо, що такі конструкції допомагають розумно використовувати енергію також і у літню пору, коли працює кондиціювання. Все це у поєднанні з довершеним дизайном, протизламною ручкою, екологічною технологією Greenline і Tytanium та гарантією 15 років робить вікна Perfect направду бездоганним та розумним рішенням.
І мова йде не лише про економію на опаленні для однієї сім'ї чи дому. На даний час це вже стало питанням енергетичної безпеки цілої країни. Бренд народився саме з турботою про те, щоб українці нарешті отримали такий віконний продукт, який дозволить значно знизити витрати на закупівлю енергоносіїв. І це не утопія, а реальний вихід з ситуації, якщо про енергозбереження задумається кожен.
Обираючи вікна Perfect, ви не просто заощаджуєте власні кошти, максимально зберігаючи в домі тепло, за яке заплатили, а ще й підтримуєте вітчизняного виробника – а отже економіку України, робите свій внесок у раціональне використання енергоресурсів.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 500 59 XX XX 0800 500 593
Идентификатор: 12834
Ролети GANT Termo з прихованим коробом