Інноваційні надсучасні склопакети Silverstar Comfort (Zero).

Нові вікна 13 октября 2014 г. в 10:32

Компанія "Нові вікна", враховуючи постійно зростаючі вимоги до енергозбереження, представляє інновацію в організації енергозбереження - металопластикові вікна зі склопакетами Comfort Silverstar Zero.
Скло з покриттям Silverstar Zero є новітньою розробкою швейцарської компанії Гластреш. Склопакети пройшли випробування на відповідність вимогам в центрі стандартизації, метрології та сертифікації України, про що свідчить відповідний протокол. Результатом випробування стали високі показники опору теплопередачі. Для склопакета 4ZERO-16-4- 0,756, м2.С / Вт і 4ZERO-Ar16-4 - 0,798, м2.С / Вт відповідно (показники для 1-й кліматичної зони повинні бути не нижче 0,75 м2.С / Вт, для 2-й - 0,6 м2.С / Вт).
Віконні конструкції компанії "Нові Вікна" зі склопакетом Comfort Silverstar Zero мають високий опір теплопередачі, навіть в однокамерному виконанні склопакета. Даний варіант особливо актуальний зважаючи на велику кількість переваг однокамерного склопакета Comfort Silverstar Zero в порівнянні з двокамерним склопакетом зі звичайним енергозберігаючим склом SILVERSTAR ENplus, а саме:
- кращий (більш високий) опір теплопередачі,
- меншу ціну,
- меншу вагу.
Менша вага дозволяє максимально розвантажити елементи металопластикових конструкцій або зменшити навантаження на фурнітуру без погіршень теплових характеристик виробу.
Для отримання вікон з максимальними показниками теплових характеристик, компанія "Нові Вікна" пропонує використовувати склопакет COMFORT Silverstar Zero товщиною 44 мм або 40 мм в комбінації з профільною системою преміум класу Viknaland А70. Дане вікно має клас енергозбереження А ++.
Таке поєднання п'ятикамерного профілю класу А глибиною 70 мм і нових науково-інженерних досягнень в області скла дозволять у кілька разів підвищити енергозбереження, тим самим скоротивши використання енергії обігрівальних приладів і, безсумнівно, призведе до економії Ваших фінансів.
Розрахувати орієнтовну ціну металопластикового вікна можна тут.

Последние новости раздела