REHAU і Партнери про підсумки року, що минає

REHAU і Партнери про підсумки року, що минає

4 грудня 2014 р. в конгрес-холі «Космополіт» м. Києва відбулась щорічна конференція для компаній-партнерів REHAU. Радіємо з того, що, попри непросту ситуацію в країні, зустріч старих надійних друзів і колег все ж таки відбулась. Керівники віконних підприємств з’їхались з різних куточків країни, щоб поділитися підсумками року, що минає, обговорити події, які диктують умови сьогоднішньому ринку, але насамперед – розглянути стратегії ведення віконного бізнесу в 2015 р.

Традиційно в рамках зустрічі було проведено конкурс кращих об’єктів. Незвичайне художнє оформлення робіт на полотнах і мольбертах дозволило партнерам поглянути на свої досягнення не тільки як на вдало реалізовані проекти, а й справжні витвори мистецтва, здатні милувати око і дарувати естетичне задоволення. Цьогоріч на конкурс було подано більше 100 різнопланових і за стилем, і за складністю засклення будівельних об’єктів, серед яких шляхом голосування було визначено ТОП 10 кращих. Переможцями цього року стали об’єкти компаній: Реноме Партнер, К.А.Н.Буд, Євротерем, КОРСА, Круг-Терм, Окна Центр, Крона, Вімарко, ЕлДом, Болена.

Найхвилюючим і найтеплішим моментом зустрічі стала, мабуть, тема соціальних проектів. 2014 рік видався для всієї країни особливим часом взаємної підтримки і допомоги. Наші Партнери також активно долучалися до різних соціальних ініціатив, але виокремити когось в такій ситуації було складно і, мабуть, не зовсім правильно. Тому висловити свою вдячність і підкреслити внесок кожного ми вирішили невеличким фільмом про спільний соціальний проект для реабілітаційного центру під Києвом.

Ще вчора це був табір та наметове містечко «Лісова застава», де в літній період знайшли притулок і підтримку більше 400 дітей зі Східної України, а сьогодні, завдяки ентузіастам з благодійного фонду «За право на життя» і волонтерам, він поступово перетворюється на повноцінний реабілітаційний центр для дітей. Команда REHAU і Партнерів також долучилась до облаштування центру, заскливши теплими енергоефективними вікнами спальний корпус та їдальню. Ми віримо, що їхнє тепло подарує дітям турботу і надію на краще в новому році. Нам також приємно, що на запрошення REHAU відгукнулись «батьки» цього проекту, Ірина Сазонова та її колеги, які після презентації фільму ділились своїми новими ідеями і справжньою «енергією добра», а ми змогли висловити їм наше захоплення і вдячність.

Ось так, на зворушливій ноті радості, а подекуди зі сльозами на очах, завершився наш захід. Дякуємо Партнерам за Довіру і плідну Співпрацю в 2014-му і бажаємо спільного розвитку, миру та добра в Новому році.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Идентификатор: 14409
Ролети з теплим коробом GANT