Академія REHAU: успіхи 2014 року

Академія REHAU: успіхи 2014 року

В той час, коли більшість людей починає готуватися до новорічних свят, наші Партнери активно використовують кожен шанс для навчання та підвищення свого професійного рівня! Тому Академія REHAU протягом останнього місяця також активно працювала, провівши для них цілу низку навчальних семінарів.

Грудень розпочався з семінару «Проектування для продавців» на базі Академії. Учасники – менеджери з продажу компаній-партнерів «Дім 2007», «АЛНАТ», «КАНБУД», «БМБуд» – детально розглянули фактори, що впливають на якість готових продуктів, та вимоги до виробничого цеху, підняли питання можливостей ПВХ-систем REHAU та обмежень при їх використанні, а також проаналізували особливості нормативних актів та принципи розрахунку конструкцій. Всі теоретичні знання слухачі семінару змогли детально закріпити на практиці, провівши ряд розрахунків з допомогою наших спеціалістів.

Одним з найбільш відвідуваних заходів Академії в грудні став семінар на тему «Технічна аргументація для продавців», під час якого активно обговорювались переваги конструкцій з профілів REHAU, особливості систем REHAU ECOSOLl-Design, REHAU GENEO з акцентом на енергозаощадження, а також ризики, з якими найчастіше стикається споживач, придбавши неякісні вікна.

Окремих слів заслуговує залучення до семінарів представників компаній-партнерів по галузі, зокрема RENOLIT. Під час останнього заходу колега ознайомив присутніх з історією та асортиментом компанії, а також, що було дуже приємно, залишив теплі відгуки про нашу плідну співпрацю: «Навчальні семінари REHAU завжди актуальні та на часі, вони торкаються питань, знання яких необхідне саме сьогодні, а тому – дуже цікаві для аудиторії. Як доказ цього – завжди жива та активна дискусія за методом питань-відповідей!»

Загалом з початку року в Академії REHAU пройшло 68 семінарів (33 з них були виїзними та проводились на базі партнерів по всій Україні), які охопили 1126 працівників компаній-партнерів та їхніх дилерів. Основними напрямками навчання цьогоріч стали успішні продажі, активні телефонні продажі, монтаж, проектування, замірник-продавець. І хоча на перший погляд це суха статистика, проте вона вкотре підтверджує актуальність та затребуваність навчальних програм Академії серед спеціалістів віконної галузі.

Дякуємо Партнерам за інтерес та прагнення до розвитку, бажаємо успіхів у досягненні поставленої мети і, звичайно, чекаємо на зустріч у наступному 2015 році!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Идентификатор: 14469
Алюмінієві профілі Profilco