Акпен Пластік: підсумки виставки Istanbul Window 2015

Акпен Пластік: підсумки виставки Istanbul Window 2015

Istanbul Window 2015
11 - 13 березня представники завод Akpen Plastik успішно взяли участь у 16 Міжнародній спеціалізованій виставці Istanbul Window 2015, яка відбулася у виставковому центрі «ТЮЯП - Бейлікдюзю» в Стамбулі, Туреччина.

Цього року виставка зібрала рекордну кількість учасників: понад 600 компаній. Вже традиційно на виставці були представлені новинки галузі та кращі розробки у сфері виробництва віконно-дверних і фасадних конструкцій від світових виробників.

Великий інтерес відвідувачів виставки привернув до себе новий стенд заводу Akpen Plastik. Завдяки ефектному дизайнерському оформленню експозиції, а також широкої представленості зразків основної продукції, він мав високу відвідуваність протягом роботи виставки.

Варто відзначити, що зі збільшенням числа партнерських компаній, які реалізують продукцію заводу Акпен Пластик в різних країнах, змінився і формат роботи на виставковому стенді. Зараз його основна мета перейшла з площини демонстрації своїх товарів у створення сприятливої ​​обстановки для зустрічі.

Зараз клієнти фабрики приїжджають не стільки заради того, щоб обговорити робочі питання, а більше для зустрічі з колегами з інших куточків планети, обговорення основних тенденцій і нових можливостей. Можемо з упевненістю сказати, що і цього разу організаторам вдалося забезпечити цей необхідний «неформальний» комфорт для спілкування своїх партнерів.

На третій день роботи виставки, як це вже стало традицією, керівництво заводу організувало урочисту вечерю з приводу проведеного заходу та приїзду гостей.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+90 212 798 XX XX +90 212 798 34 34
+90 212 798 XX XX +380 44 228 9972
Идентификатор: 14964
Вікна, двері, балкони REHAU