Досвід REHAU для термомодернізації Львівщини

Досвід REHAU для термомодернізації Львівщини

9 квітня 2015 р. компанія REHAU презентуватиме німецький підхід щодо впровадження енергоефективних заходів у муніципальному та приватному секторі на Львівській конференції «Участь в реалізації проектів термореновації будівель».

Про нагальність створення програм термомодернізації об’єктів бюджетної сфери говорили ще на початку минулого року, і здавалося, що питання їх реалізації – це лише питання часу. Але на тлі раптового підвищення цін на енергоносії, виявляється, часу немає, і кожен день як лічильник відраховує кошти з бюджету і муніципальних громад, і конкретних споживачів. Задля прискорення цього процесу, зокрема в західному регіоні, Асоціація будівельників «Будіндустрія» та Львівська обласна державна адміністрація спільно із провідними постачальниками сучасних будівельних технологій, серед яких була запрошена і компанія REHAU, ініціювали низку заходів для затвердження конкретного плану з реалізації Програми енергозбереження об’єктів бюджетної сфери, формування каталогу матеріалів, технологій та виконавців для реалізації Програми, розробки методичних матеріалів для підвищення рівня обізнаності населення щодо Програми.

Гадаємо, практичний досвід лідера інноваційних технологій в галузі полімерів, яким зарекомендувала себе компанія REHAU вже протягом багатьох років, дозволить якомога швидше адаптувати європейську практику енергозбереження в умовах українських реалій.

Запрошуємо до участі в конференції!
Захід відбудеться 09 квітня 2015р. о 16:00.
Місце проведення: Львівська торгово-промислова палата за адресою м. Львів, Стрийський парк, 14.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Идентификатор: 15086
Алюмінієві профілі Profilco