Компанія "Окна & Двери" долучилась до Державної програми «Тепла оселя»
Компанія "Окна & Двери"

Компанія "Окна & Двери" долучилась до Державної програми «Тепла оселя»

Компанія "Окна & Двери" долучилась та приймає участь у Державній програмі «Тепла оселя», метою є -здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження.
Програма розроблена для фізичних осіб, яка передбачає часткову компенсацію витрат населення на заходи з енергоефективності, теплосбереження своїх осель.
Завдяки державній підтримці фізичні особи, які придбали ПВХ конструкції з профільної системи Rehau, з двокамерним энергозберегаючим склом, зможуть отримати відшкодування до 30% від суми кредитних коштів, залучених на придбання вікон та дверей, енергоефективного обладнання та матеріалів. Виконавцем державної програми та розпорядником виділених на реалізацію коштів є Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Реалізація програми «Тепла оселя» надасть можливість кожному мешканцю свого житла, ефективно використовувати енергоресурси, а головне — істотно зменшити навантаження на сімейний бюджет, враховуючи суттєве підвищення комунальних платежів.

Програмою передбачено надання кредитних коштів на заходи з утеплення як житлових будинків, так і квартир у багатоквартирних будинках.

Ми цінуємо підтримку та допомогу держави у реалізації заходів з енергозбереження, які мають надзвичайне значення для населення та країни в цілому.

Залучайтель до програми "Тепла оселя"

З повагою
Компания "Окна & Двери"
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 98 590 XX XX +380 98 590 2165
+380 98 590 XX XX +380 98 590 2165
+380 98 590 XX XX +380 44 362 0042
Идентификатор: 15501