Як зараз працює "Віконний Бум"

Кислица Елена Анатольевна 15 апреля 2022 г. в 17:09

15 березня "Віконний Бум" відновив роботу та почав приймати замовлення.

Ми підготували для вас перелік етапів заміни вікон та дверей для розуміння та планування.

📥 Заявка на розрахунок
Ви просто зв'язуйтесь з нами зручним способом: телефоном або онлайн, написавши на пошту або в месенджер. Ми оперативно опрацьовуємо звернення наших клієнтів, з нами можна зв'язатись щодня в робочий час.

📞 Спілкування з менеджером про особливості вашого проекту
Менеджеру можна озвучити свої побажання, отримавши розгорнуту консультацію на всі запитання. Ми готові розповісти про типи вікон, детально висвітливши особливості кожної моделі.

📃 Комерційна пропозиція
Комерційна пропозиція складається на підставі інформації, яку надав клієнт. У документі вказують матеріали, їх обсяг, тип вікон та розміри.

👷‍♂️ Виклик спеціаліста
На об'єкт виїжджає спеціаліст для точного зняття всіх мірок. Ця інформація необхідна для складання проектної документації, за якою виготовлятиметься скління. Наш співробітник зніме необхідні параметри та зафіксує їх у документах.

🖊 Підписання договору
Після вибору типу скління та обговорення всіх деталей укладається угода, яка фіксується документально. У договорі прописується вартість, тип вікон та інші особливості співробітництва. Згідно з його умовами, наша компанія зобов'язується виготовити конструкції згідно графіку, доставити їх і встановити. Оплата замовлення можлива зручним для вас способом.

✅ Виготовлення конструкцій
Виготовлення продукту 1-3 тижнів залежно від специфіки та обсягу вашого замовлення.

⌚ Доставлення
Доставка здійснюється в узгоджений із замовником час, на обладнаному транспорті. Конструкції надійно закріплені та упаковані у захисну плівку.

🪤 Підйом
Підйом вікон та комплектуючих виконується штатними вантажниками.

⚒ Демонтаж
Під час демонтажу майстри дотримуються запобіжних заходів та акуратності.

🛠 Монтаж
Монтажники компанії "Віконний Бум" мають досвід роботи більше 3-х років. Дотримуючись усіх вимог, професійно установляють Вам вікна.

🔨 Гарантійне обслуговування
У разі гарантійного випадку виїзд майстра на об'єкт займає більш як два дня.

Последние новости раздела