FENSTERBAU FRONTALE та HOLZ-HANDWERK 2022 пройдуть наживо
Фото: NürnbergMesse
Відвідувачі FENSTERBAU FRONTALE

FENSTERBAU FRONTALE та HOLZ-HANDWERK 2022 пройдуть наживо

fensterbau/frontale 2022
Після чотирирічної перерви наживо відбудуться віконна виставка FENSTERBAU FRONTALE та деревообробна HOLZ-HANDWERK. Вони пройдуть у виставковому центрі Нюрнберга з 12 до 15 липня 2022 року. Це буде одноразове «літнє видання», оскільки літо не зручне для будівельних виставок: через період відпусток і закінчення будівельного сезону до літніх канікул. Тоді організатори планують знову проводити захід наприкінці березня, уточнює OKNA.ua.

«На стендах понад 360 експонентів, а також у допоміжній програмі відвідувачі ознайомляться з такими темами, як розумний дім, автоматизація, безпека, енергоефективність та стійкість, комфортний житловий простір, а також дизайн та естетика», – розповідає директорка FENSTERBAU FRONTALE NürnbergMesse Ельке Харрейс (Elke Harreiss).
Основна увага буде зосереджена на пошуку та тестуванні товарів й рішень.

FENSTERBAU FRONTALE FORUM стане центром компактної передачі знань. Теми цього року – енергоефективність та захист клімату, вентиляція та комфортні житлові приміщення, вікна ПВХ, а також практичні поради торговців для підприємців.

Після перерви в 1571 день HOLZ-HANDWERK відсвяткує своє 20-річчя. І на об’єднаному з FENSTERBAU FRONTALE форумі «Практичний посібник з оцифровки для майстрів» розкаже про перші кроки в оцифруванні бізнес-процесів.

Цьогоріч також відбудеться спеціальне шоу Green Deal, організоване спільно ift Rosenheim та NurnbergMesse GmbH. Воно зосередиться на питаннях ефективності СО2 та використанні екологічно чистих вікон та структурних компонентів для захисту від екстремальних погодних умов.
Детальніше: Європа планує поговорити про вплив на клімат і ПВХ-вікна

Основні моменти програми FENSTERBAU FRONTALE «Summer Edition» будуть доступні онлайн. Транслюватимуться в прямому ефірі німецькою та англійською мовами.

Можна скористатися можливістю від OKNA.ua та отримати безкоштовний квиток на FENSTERBAU FRONTALE 2022, зареєструвавшись на frontale.de/ticketkauf за промокодом FF22OKUA.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 22253
Алюмінієві профілі Profilco