Velux припиняє роботу на росії та білорусі
Фото: VELUX Group
Штаб-квартира VELUX Group у Хорсхолмі, Данія

Velux припиняє роботу на росії та білорусі

VELUX Group, яка спеціалізується на виробництві дахових вікон, вирішила назавжди зупинити діяльність на росії та білорусі. Відповідну інформацію оприлюднили в пресцентрі компанії. Раніше, наприкінці лютого, компанія оголосила про призупинення діяльності через повномасштабне вторгнення в Україну.

«З вторгненням в Україну ми призупинили всю свою діяльність у росії та білорусі, оскільки ми не могли й не хотіли продовжувати свою діяльність у цих двох країнах, враховуючи серйозність ситуації. Зараз ми прийняли рішення швидко та законно припинити свою діяльність назавжди», — коментує Девід Бріггс (David Briggs), генеральний директор VELUX Group.

VELUX Group закриє всі зобов’язання перед кредиторами та клієнтами, 72 співробітників звільнить. Після цього Група подасть заяву про добровільну ліквідацію.
За словами компанії, вона не має ні виробничих потужностей, ні власності в цих країнах.

В Україні діяльність Velux поки призупинена, але зарплати співробітникам виплачуються. У компанії також зазначають, що на запит уряду України здійснюються обмежені постачання товарів у безпечні райони. А ВЕЛЮКС Україна розширила склад запасних частин.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22269
Ролети GANT Termo з прихованим коробом