Власна багатофункціональна виставкова платформа REHAU World of Windows 2022: новаторський досвід бренду
rehau.ua
REHAU WOW 2022

Власна багатофункціональна виставкова платформа REHAU World of Windows 2022: новаторський досвід бренду

Власна багатофункціональна виставкова платформа REHAU World of Windows 2022 замість традиційної участі в галузевій виставці Fensterbau Frontale 2022 - цьогоріч компанія REHAU запропонувала професіоналам віконної галузі абсолютно новий формат комунікації.

World of Windows 2022 – це унікальний інноваційний досвід компанії і, за численними відгуками учасників, новий стандарт в галузі. Впродовж трьох місяців інтерактивний простір World of Windows 2022 відвідало тисячі гостей з різних країн світу. Інтенсивний діалог з експертами, обмін думками та дискусії з глобальними партнерами та клієнтами, персоналізовані тури мовою гостей, демонстрації окремих продуктів, численні зустрічі та заходи для виробників вікон, архітекторів, журналістів та дистриб’юторів – все це вражало і надихало одночасно.

«Виставкова платформа World of Windows 2022 стала знаковим, еталонним проєктом, що окреслює перспективи розвитку віконної індустрії. Представлені партнерам і міжнародним ринкам експонати демонструють практичну, успішну та високоспеціалізовану реалізацію наших відповідей на сучасні глобальні мегатренди – цифровізацію, урбанізацію та сталий розвиток. У такий спосіб ми створюємо додаткові можливості і перспективи росту, які одразу можуть бути імплементовані в бізнеси наших клієнтів. І це в повноті відповідає нашому принципу Create Difference Grow Business", – говорить Карстен Хойер, генеральний директор REHAU Window Solutions.

Попри те, що українські партнери REHAU через російську агресію були позбавлені можливості відвідати подію в Ерлангені, персональні екскурсії Світом вікон REHAU 2022 все ж таки відбудуться - виставка продовжила роботу в цифровому форматі, і це означає, що ви зможете поринути у віртуальний Світ вікон REHAU 2022.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Идентификатор: 22368
Виробництво вікон Viknar`off