У новому дерево-алюмінієвому фасаді використано менше алюмінію для збільшення ваги склопакетів
Фото: OKNA.ua

У новому дерево-алюмінієвому фасаді використано менше алюмінію для збільшення ваги склопакетів

glasstec 2022
Німецька компанія Schindler Fenster + Fassaden GmbH розробила дерево-алюмінієвий фасад із запатентованим з’єднанням деталей з різних матеріалів. Навісна система HMEF 2020 була представлена на спецалізованій виставці glasstec 2022.

Дерев-алюмінієва фасадна система HMEF 2020 складається з алюмінієвих профілів із термічним розривом та внутрішніх дерев’яних профілів зі структурно ефективними з’єднаннями. Саме статичне з’єднання алюмінієвих та дерев’янних профілів було запатентовано. Як зазначає компанія в пресреілзі, це призводить до скорочення використання алюмінію до абсолютного мінімуму.

Відповідно до звіту Технологічного інституту Карлсруе, показники несучої здатності HMEF 2020 дозволяють використовувати на фасаді склопакети з максимальною вагою приблизно 500 кг. Тобто фасад можна склити потрійними склопакетами, які мають кращі теплоізоляційні характеристики та більшу вагу.

Показники теплоізоляції становлять Ucw ≥ 0,78 Вт/м²K. Для порівняння, алюмінієвий навісний фасад Aluprof MB-TT50 також має значення Uw = 0,78 Вт/м²K і, згідно з базою даних Passive House Institute, підходить для скління пасивних будинків у помірно-прохолодній кліматичній зоні.

Фасадні елементи попередньо виготовляються на заводі для контролю якості. Потім їх транспортують на будівельний майданчик та з’єднують. Серед переваг такого монтажу компанія називає скорочення часу робіт на місці та спрощення правильної установки.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22418
Ролети з теплим коробом GANT