Модульні дахові ліхтарі Velux отримали нагороду за дизайн

Олена Сердюк 21 июля 2023 г. в 14:50

Дизайнерська премія RedDot Award Winner 2023 була вручена компанії Velux за їхні вікна для пласких дахів. Церемонія вручення нагород відбулася 19 червня 2023 року в Німеччині.

Засновник та генеральний директор Red Dot, професор, доктор Пітер Зек (Peter Zec) прокоментував, що журі було вражене чіткою естетикою Velux Modular Rooflight та можливістю виготовлення будь-якого бажаного розміру.

Дахові ліхтарі Velux Modular Rooflight виготовляються під конкретний проєкт. Вони забезпечують прямий доступ до природного світла і мають освітлювальну площу рівну розмірам отвору у даху.
Ці ліхтарі розроблені в основному для використання у промислових, громадських та комерційних будівлях, таких як офіси, школи, бібліотеки, торгові центри, вокзали, лікарні та багато інших.

Наразі модульні дахові ліхтарі VELUX доступні в дев'яти європейських країнах: Австрії, Бельгії, Великобританії, Данії, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Франції та Швеції. Україна та Польща не входять до списку країн, де продають такі зенітні ліхтарі. В Україні розпочато виробництво контролерів для всіх продуктів VELUX.

Последние новости раздела