У жовтні відбудеться професійний захід для дилерів та інсталяторів вікон

У жовтні відбудеться професійний захід для дилерів та інсталяторів вікон

WKC Installer 5.0
20 жовтня 2023 року заплановане проведення професійного віконного інформаційно-навчального заходу WKC Installer 5.0. Ця подія організована для дилерів і інсталяторів вікон.

На цьогорічному WKC Installer 5.0 основна увага буде приділена питанням проєктування, цифровізації та монтажу. Учасники отримають можливість обговорити ключові аспекти правильного проєктування, включаючи вибір програмного забезпечення та приклади кращих практик, використовуваних в Україні та Європі. Також будуть розглянуті техніки і технології, які недавно з'явилися в галузі монтажу вікон, а також важливі елементи монтажних вузлів. Не оминемо увагою і державну програму «єВідновлення».

Серед провідних спікерів на WKC Installer 5.0 виступатимуть:
  • Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України, який презентує доповідь на тему «Інтеграція застосунку Дія в бізнес-процеси компанії».
  • Юрген Беніц з Ift Rosenheim, який розгляне особливості та вимоги монтажу світлопрозорих конструкцій з урахуванням системи якості RAL.

Окрім цього, вперше на WKC Installer 5.0 відбудеться круглий стіл, в якому візьмуть участь провідні дилери віконного ринку України. Під час обговорення будуть розглянуті різні аспекти професійної діяльності дилерів, ринкова кон’юнктура, принципи роботи та важливі питання, з якими стикаються ці фахівці, а також перспективи розвитку галузі.

Трансляція події буде доступна на платформах YouTube та Facebook.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22835
Ролети з теплим коробом GANT