Нормаізол запрошує на WKC Installer 5.0

Нормаізол запрошує на WKC Installer 5.0

WKC Installer 5.0
Українська компанія Нормаізол приєдналася до конференції WKC Installer 5.0 у якості доповідача. Вона представить дилерам та інсталяторам свою продукцію для теплого монтажу вікон.

За сім років виготовлення віконних стрічок під торговою маркою Alenor вдалося завоювати впізнаваність серед монтажників. Також у співпраці з інсталяторами було створено "Аленор Технологія Тепле Вікно". 20 жовтня 2023 року ця технологія буде представлена на конференції Вадимом Мосейчуком, керівником напрямку віконних стрічок TM ALENOR компанії Нормаизол.

"Аленор Технологія Тепле Вікно" — це тришаровий захист монтажного шва, завдяки використанню парних віконних стрічок Alenor: внутрішньої Internal та зовнішньої External. External має підвищену стійкість до ультрафіолету, що було підтверджено в лабораторії Лейпцига. Крім того, компанія вибрала німецьку еластичну монтажну піну HANNO.

Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до цієї конференції і бути в курсі останніх тенденцій у сфері теплого монтажу вікон. Заходьте на трансляцію 20 жовтня 2023 року на YouTube та Facebook.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 22845