REHAU відзначає 75-річний ювілей

REHAU 12 декабря 2023 г. в 17:59

Двоє людей і один верстат - 75 років тому Хельмут Вагнер почав замінювати традиційні матеріали полімерами, заклавши основу сучасної групи компаній REHAU - лідера в галузі полімерних рішень.

Перший віконний профіль REHAU був екструдований ще у 1958 році. У 1987 році – представлено першу технологію насувної гільзи для з'єднання труб, і з тих пір продано мільярд одиниць продукції. Сьогодні кожен третій автомобіль в Європі містить компоненти від експерта з полімерів. 400 000 кілометрів кабельних коробів REHAU з'єднують людей по всьому світу. Компанія REHAU залишається одним з лідерів серед заявників на патенти в Німеччині, подаючи близько 100 патентів на рік.

В 1996 році відбулась насправді історична подія – виготовлення першого вікна REHAU в Україні. Навіть після 27 років експлуатації вони повністю зберігають свою функціональність і стали українським символом якості та надійності REHAU. Вони дотепер демонструють, як працюють інноваційні німецькі рішення, а терміни їх експлуатації вимірюються не умовними роками, а реальними десятиліттями.

В Україні компанія представлена відданою та успішною місцевою командою, яка ділиться кращим європейським досвідом для відновлення і розбудови сучасної архітектури нашої країни - архітектури свободи, комфорту та безпеки, з думкою про людей та їхні потреби.

Наша місія - змінювати життя людей на краще.
REHAU. Ми винайшли вікна наново для сучасного життя!

Последние новости раздела