«Вибір споживача 2024» на OKNA.ua відбувся
OKNA.ua

«Вибір споживача 2024» на OKNA.ua відбувся

Після річної перерви спеціалізована платформа OKNA.ua повертається з проведенням конкурсу Customer Awards 2024 (Вибір споживачів). Відвідувачі взяли активну участь, віддавши свої голоси за найпопулярніші компанії.

Андрій Лесьо, засновник і CEO OKNA.ua, поділився своїми враженнями: «Вітаємо всіх з визнанням та висловлюємо подяку за вашу активну роль на віконному ринку. Велика подяка нашим партнерам за ефективне використання можливостей OKNA.ua. Навіть у складних умовах віконні та будівельні компанії розвиваються в Україні та успішно розвивають експорт української продукції. Це, безперечно, заслуговує на відзнаку. Також велика подяка відвідувачам за багаторічну довіру до платформи OKNA.ua».

Відзнаки вже розміщено на сторінках компаній на OKNA.ua, які не лише підкреслюють активність у розвитку, але й підвищують рівень довіри клієнтів.
Customer Awards 2024 — це універсальний віджет, який можна розмістити в офісі, точці продажу чи на власному сайті компанії. Досягненням також можна поділитися в соціальних мережах.

Бажаємо успіхів та удачі всім учасникам!

Раніше: Customer Awards 2021 отримала 51 компанія
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23008