aluplast демонструє свою продукцію на виставці FENSTERBAU FRONTALE 2024

aluplast демонструє свою продукцію на виставці FENSTERBAU FRONTALE 2024

fensterbau/frontale 2024
З 19 по 22 березня 2024 року, aluplast знову приймає участь у виставці FENSTERBAU FRONTALE у Нюрнберзі, щоб презентувати останні новинки та інновації. Цього разу на стенді 241 у павільйоні 5 ми зосереджуємося на особливій платформі - neo.

Платформа neo буде в центрі уваги нашого стенду під час виставки. Розроблена у тісній співпраці з клієнтами та для клієнтів, neo виявилася найуспішнішим запровадженням нового продукту за останні роки. З широким спектром базових профілів та безліччю сумісних елементів, платформа neo дозволяє виготовляти найрізноманітніші вікна та двері за індивідуальними замовленнями. Це забезпечує виробникам вікон максимальну універсальність та ефективність виробництва, роблячи стратегію розвитку нашої компанії реальністю через цю платформу.

"Ми раді знову прийняти участь у найбільшій виставці нашої галузі та надати нашим відвідувачам візію щодо їхнього майбутнього позиціонування. Стратегія формування платформ - це наша концепція майбутнього, яка дозволяє нам ефективно управляти асортиментом та мінімізувати складські витрати для наших клієнтів," - зазначає директор Патрік Зайтц.

На виставці ми презентуємо ряд вже високо цінних продуктів з платформи neo, таких як energeto neo, ideal neo, розсувні двері neo smart-slide. Але це лише початок! Вперше на виставці ми представимо neo view - панорамний продукт з вузьким профілем, який забезпечує більше світла та прозорості в приміщенні, ідеально підходячи для сучасної архітектури.

Також, не можемо не зазначити neo advance - профіль надзвичайної міцності, який забезпечує максимальну стабільність та безпеку віконних конструкцій, відповідаючи навіть найвищим вимогам до зламостійкості та звукоізоляції.

Однак, найбільша гордість neo-платформи - її екологічність. Всі профілі energeto® neo повністю придатні для повторного використання, що дозволяє мінімізувати викиди CO2 в атмосферу та розвивати замкнутий цикл обігу матеріалів. Для нас важливо звертати увагу на стале підвищення екологічних стандартів у нашій галузі.

Тож ми запрошуємо всіх гостей виставки FENSTERBAU FRONTALE відвідати наш стенд і відкрити для себе майбутнє з neo. Незалежно від того, чи ви вже знайомі з нашими продуктами, чи лише цікавитесь ними, aluplast готовий показати вам світ нових можливостей та інновацій. Ваше майбутнє - це neo!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Идентификатор: 23083