WKC VI: Frontale Edition: на конференції поговорять про клімат, безпеку та вікна

Дарина Чабан 7 мая 2024 г. в 20:55

Інститут віконних технологій ift Rosenheim системно порушує питання проблеми зміни клімату та адаптації будівель до екстремальних погодних умов. Ця тематика була відзначена на галузевій зустрічі [a:https://okna.ua/ua/news/20231027/50-ti-dni-vikon-u-rozenkhaymi-buly;value:"Дні вікон у Розенхаймі"] та [a:https://okna.ua/ua/news/20240206/nrnbergmesse-ta-ift-rosenheim;value:спеціальній виставці на FENSTERBAU FRONTALE 2024].

Тепер аудиторія онлайн-конференції WKC VI: Frontale Edition матиме можливість ознайомитися зі стійкими та безпечними для клімату будівельними виробами. Юрген Беніц, дипломований інженер та представник з PR та комунікацій інституту ift Rosenheim, виступить з доповіддю під назвою "Клімат. Безпека. Віконні конструкції".

У його виступі буде розглянуто тему стійких вікон, дверей та фасадів, спроєктованих для захисту будівель від екстремальних погодних умов.

Конференція запланована на 24 травня (п’ятниця) 2024 року і буде транслюватися на YouTube каналі журналу "Віконні технології".
Для реєстрації на подію доступна [a:https://forms.gle/afiiXhvrFFYvGDk16;value:форма Google Forms].

Последние новости раздела