Профіль Elegant ThermoFibra Infinity зі скловолокном повністю переробляється на заводі Deceuninck

Дарина Чабан 20 мая 2024 г. в 20:12

На виставці FENSTERBAU FRONTALE 2024 компанія Deceuninck представила розширений портфель профільних систем Elegant, які розширилися з моменту їх розробки. На попередній виставці у 2020 році Deceuninck презентувала платформу iCOR, що є основою для систем Elegant, а також технологію скловолокна ThermoFibra у поєднанні з особливим армуванням рами Forthex, відомим раніше як Linktrusion.

Цього року основний акцент був зроблений на питаннях сталого розвитку. Зокрема, для виробництва серцевини профілю Elegant ThermoFibra Infinity використовується перероблений матеріал, і компанія може переробляти ці профілі на своєму заводі, повністю відокремлюючи скловолокно від ПВХ.

Профіль Elegant ThermoFibra Infinity з армуванням Forthex забезпечує високі показники теплоізоляції, досягаючи Uf 0,85 Вт/м²К для вікон, що відповідає вимогам термоізоляції пасивного будинку. Пластикове армування Forthex, посилене сталевими дротами та заповнене піною низької щільності, не створює місток холоду.

Нагадаємо, що технологію додавання скловолокна у віконні та дверні профілі під час екструзії Deceuninck впровадив у 2012 році. У 2020 році технології ThermoFibra та Forthex були представлені на ринках Німеччини, Австрії та Швейцарії.

Последние новости раздела