MACO отримав нагороду за швидку та тиху систему замикання дверей

Дарина Чабан 28 мая 2024 г. в 19:25

Німецька нагорода за інновації German Innovation Award 2024 дісталася моторизованому дверному замку MACO Protect M-TS. Цей замок оснащений трьома засувками, які забезпечують надійну фіксацію та високу силу закривання, тому двигун використовується тільки для замикання та відмикання. Завдяки такій конструкції двері з електромеханічним замком M-TS відмикаються всього за 0,3 секунди та працюють значно тихіше.

Відкриття дверей із замком M-TS можна налаштувати різними способами, зокрема за допомогою сканера пальця, кодової панелі, смартфона або ключа. Виробники дверей також оцінять простоту встановлення цього замка.

Даніела Тіллер, керівниця відділу продажів і маркетингу MACO, зазначила: «Моторний замок Protect M-TS доповнює повний асортимент дверних замків MACO. Кілька вміло поєднаних компонентів пропонують модульні та індивідуальні варіанти виробництва. Це дозволяє виробникам оптимально реагувати на вимоги місцевого ринку та індивідуальні запити клієнтів».

Також [a:https://okna.ua/ua/news/20240314/vcheni-zaproponuvaly-pohlynaty-dosch-na;value:HydroSKIN отримав нагороду German Design Award Gold 2024] як продукт, що надихає та слугує моделлю для всієї галузі.

Последние новости раздела