AGC Glass Europe випустила нове вогнестійке скло зі значно зниженим вмістом вуглецю

Дарина Чабан 6 июня 2024 г. в 20:05

AGC Glass Europe, виробник флоат-скла, оголосив про випуск нової лінійки низьковуглецевого вогнестійкого скла Pyrobel. За даними компанії, новий продукт покликаний задовольнити зростаючий попит на скло зі зниженим вмістом вуглецю.

AGC Glass Europe застосовує комплексний підхід до всього виробничого процесу, використовуючи вторинну та екологічно чисту сировину, ефективні плавильні печі, відновлювану енергію та оптимізуючи транспортування між об'єктами AGC Group.

Нове скло Pyrobel з низьким вмістом вуглецю зберігає такі ж естетичні та технічні характеристики, а також вогнестійкі властивості, як і стандартне Pyrobel. Наразі доступні Pyrobelite 10 (товщина 11 мм, клас вогнестійкості EW30), Pyrobel 16 (17 мм, EI30) та Pyrobel 25 (26 мм, EI60).

Компанія також працює над оновленням екологічної декларації продукту (EPD) для нового скла Pyrobel. AGC повідомляє, що перевірені EPD будуть опубліковані через кілька місяців після перевірки третьою стороною.

Виробництво низьковуглецевого скла стає загальною тенденцією в галузі. Міжнародні виробники, такі як [a:https://okna.ua/ua/news/20220923/saint-gobain-glass-dodav-do-svoho;value:Saint-Gobain Glass], [a:https://okna.ua/ua/news/20230112/pilkington-uk-vyroblyatyme;value:Pilkington] і [a:https://okna.ua/ua/news/20240119/u-yevropi-stane-bilshe;value:Guardian Glass], також пропонують продукцію, що знижує вплив на навколишнє середовище, використовуючи склобій, зелену енергію та водень замість природного газу.

Последние новости раздела