«Века Україна» до кінця року планує додати в асортимент нову концепцію порогів

Дарина Чабан 10 июня 2024 г. в 19:43

Компанія VEKA Ukraine анонсувала впровадження нової концепції порогів на українському ринку. Про це повідомив регіональний представник компанії Микола Бондаренко під час онлайн-конференції WKC VI: Frontale Edition. Офіційний запуск очікується у четвертому кварталі цього року.

Фахівці VEKA працювали над вдосконаленням терміну служби порогів. Пан Бондаренко зазначив, що інженерам вдалося покращити характеристики дверей завдяки новій технічній концепції порогів.

Нововведення полягає у можливості заміни захисних алюмінієвих та декоративних пластикових накладок без необхідності змінювати весь поріг. Крім того, нова концепція передбачає використання єдиного порогу у системах VEKA шириною 70, 76 та 82 мм, що дозволяє зберігати на складі лише одну позицію.

Ця концепція також підтримує принцип безбар'єрності, або "нульового" порогу, з можливістю облаштування термічного розриву. Були розроблені додаткові профілі для коректного облаштування термічного розриву та підсилення порогу при динамічних навантаженнях.

Висота порогу становить 20 мм.

Також VEKA оголосила, що планує [a:https://okna.ua/ua/news/20240530/veka-ukraine-vyvede-na-ukrayinskyy;value:вивести на ринок України розсувну систему VEKAMOVE 76 в третьому кварталі 2024 року].

Последние новости раздела