Roto запустила установку на біомасі на заводі в Австрії

Дарина Чабан 20 июня 2024 г. в 21:45

Європейська віконна промисловість впроваджує альтернативні джерела енергії: Roto відкриває біомасову опалювальну установку в Австрії.

Фурнітурний бренд Roto відкрив біомасову опалювальну установку в Австрії. За даними компанії, ця установка дозволить скоротити річні викиди CO2 на 2160 тонн.

Це перша біомасова опалювальна установка для Roto Group. Вона має робочу потужність 4 МВт і була встановлена у співпраці з австрійською компанією Bioenergie Group.

Нова біомасова станція доповнює вже наявні три незалежні гідроелектростанції, а також фотоелектричні системи на даху та відкритих просторах, які були встановлені на заводі Roto Kalsdorf раніше. Загальна потужність сонячних установок становить 90 кВт.

За словами представників Roto Group, одна з найбільших фабрик компанії з виробництва віконної та дверної фурнітури тепер більше не залежить від зовнішніх джерел опалення або підігріву технічної води. Теплопостачання підприємства тепер є вуглецево-нейтральним, що робить його екологічно стійким та енергонезалежним.

Последние новости раздела