SIEGENIA-Gruppe Ukraine стала генеральним спонсором конференції TeamWIN «Дні вікна і скла в Україні» 2024

SIEGENIA-Gruppe Ukraine стала генеральним спонсором конференції TeamWIN «Дні вікна і скла в Україні» 2024

Один з провідних світових виробників віконної, дверної та вентиляційної техніки, компанія SIEGENIA-Gruppe Ukraine, стала генеральним спонсором бізнес-конференції TeamWIN «Дні вікна і скла в Україні» 2024, яка відбудеться 5 листопада у Києві.

SIEGENIA пропонує інноваційні рішення, що підвищують комфорт, безпеку та енергоефективність будівель. Її основна продукція включає:
- Фурнітура для вікон і дверей: надійні механізми для поворотно-відкидних, розсувних і складних систем, що гарантують легке відкривання та високий рівень безпеки.
- Рішення для вентиляції: автоматичні системи, що забезпечують постійний приплив свіжого повітря та контроль вологості для створення здорового мікроклімату.
- Автоматизація будівель: рішення для "розумного дому", що дозволяють дистанційно керувати вентиляцією та безпекою через інтеграцію вікон і дверей у єдину автоматизовану систему.

SIEGENIA славиться своєю високою якістю продукції, інноваційним дизайном і технологіями, а також широкою мережею дистриб'юторів. Її рішення користуються попитом як у приватних будинках, так і на комерційних об'єктах.

Учасники конференції зможуть дізнатися більше про продукти компанії та їх переваги для будівельної галузі. Для участі необхідно заповнити Гугл-форму.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 23346
Алюмінієві профілі Profilco