Компанії віконного ринку об’єдналися для відновлення скління «Охматдит» після ракетного обстрілу

Дарина Чабан 23 сентября 2024 г. в 19:30

Після обстрілу 8 серпня 2024 року, в результаті якого було пошкоджено корпус відділення інтенсивної та еферентної терапії у Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит», компанії віконного ринку об'єднали зусилля, щоб допомогти у відновленні скління пошкоджених будівель.

Російська ракета не тільки зруйнувала історичну будівлю, побудовану у 1898 році, але вибухова хвиля повибивала вікна в навколишніх корпусах. Одразу після інциденту представники Gealan Ukraina долучилися до розбору завалів і зв’язалися з керівництвом лікарні для організації безкоштовного відновлення віконних конструкцій.

У цей же день компанія Viknar'off через свої соціальні мережі повідомила про своє рішення допомогти лікарні. Разом із Gealan Ukraina компанії вирішили відновити скління Центру клінічної лабораторної діагностики та метрології, де проводяться аналізи для більшості маленьких пацієнтів.

Компанія Viknar’off виготовила 51 віконну конструкцію у профільній системі GEALAN S 8000, а монтаж здійснили спеціалісти компанії PROF монтаж. Фінансову підтримку також надали GEALAN Polska та GEALAN Fenster-Systeme.

Завдяки спільним зусиллям компаній віконного ринку, лікарня «Охматдит» отримала необхідну допомогу для відновлення своєї критично важливої інфраструктури, що сприятиме якнайшвидшому поверненню до нормальної роботи.

Последние новости раздела