Асоціація «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» підбила підсумки

Асоціація «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» підбила підсумки

Цього тижня відбулися щорічні загальні збори Асоціації "Українські виробники світлопрозорих конструкцій", на яких учасники розглянули результати роботи за перші дев’ять місяців 2024 року та обговорили плани на майбутнє. Зокрема, було затверджено фінансовий план на 2025 рік і прийнято кілька важливих рішень, що стосуються розвитку віконної індустрії в Україні.

Однією з ключових подій зборів стало прийняття нових учасників до лав Асоціації. Цього року членами організації стали провідні компанії ринку, серед яких Gealan Ukraine, ТОВ «Баркс», «БК МаксіБуд Інжиніринг», «Вінкхаус Україна», «Вюрт-Україна», Glas Trösch Ukraine, «Карбоснаб», «Клейберіт-Україна», «Вікна-Стар» та OKNA.ua. Цей крок покликаний зміцнити співпрацю між виробниками та сприяти розвитку інновацій у галузі.

Окрім цього, оновлений склад Наглядової ради Асоціації отримав нові завдання. Новообрані члени будуть відповідати за впровадження стратегічних рішень, які мають на меті підвищення якості та конкурентоспроможності українських світлопрозорих конструкцій як на внутрішньому, так і на міжнародних ринках.

Значною подією стала презентація Анни Арнаут, експертки з приватного партнерства проєкту EdUP, що співпрацює з Асоціацією. Проєкт EdUP спрямований на розвиток професійної освіти, зокрема у сфері будівництва, і покликаний підвищити рівень підготовки кадрів для галузі.

Учасники зборів висловили впевненість у тому, що реалізація ухвалених рішень сприятиме подальшому зростанню галузі та зміцненню позицій українських виробників світлопрозорих конструкцій на глобальному ринку.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 50 441 XX XX +380 50 441 6767
Идентификатор: 23355
Фурнітура ХОППЕ для дверей з профілю