AXOR та КНУБА підписали меморандум для підтримки освіти ветеранів
Фото: КНУБА

AXOR та КНУБА підписали меморандум для підтримки освіти ветеранів

Український виробник фурнітури для вікон та дверей AXOR розпочинає нову ініціативу з підтримки ветеранів та розвитку освіти. 20 вересня 2024 року компанія AXOR та Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА) підписали меморандум про співпрацю. Це партнерство спрямоване на створення можливостей для реінтеграції, перенавчання та реабілітації ветеранів через освітні програми та наукові дослідження.

У рамках цієї угоди буде створено спеціальний освітній курс для ветеранів та їхніх родин, спрямований на допомогу у здобутті нових знань і навичок для успішного повернення до професійного життя. Цей курс буде реалізовано на освітній платформі КНУБА, а до його створення залучать також громадську спілку «Ветеранський кластер України».

«Ми маємо необхідні ресурси та досвід для підтримки ветеранів, які повертаються до мирного життя. Спільно з КНУБА ми прагнемо надати їм нові можливості для професійного зростання», — зазначили представники AXOR.

Окрім цього, партнери планують організовувати семінари, конференції та круглі столи, присвячені актуальним питанням реабілітації ветеранів та їхнього професійного розвитку.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23365