OKNA.ua стала членом Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій»

OKNA.ua 14 октября 2024 г. в 19:53

24 вересня 2024 року спеціалізована віконна платформа OKNA.ua приєдналася до лав Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій». Разом з OKNA.ua до Асоціації увійшли ще кілька провідних компаній галузі, що займаються постачанням профільних систем, фурнітури, склопакетів та монтажних елементів.

Значення спільної роботи учасників ринку в сфері світлопрозорих конструкцій було особливо актуальним останніми роками. Діяльність Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» має спільні цілі з платформою OKNA.ua, зокрема розвиток сталого будівництва, впровадження стандартів nZEB, підтримка монтажного ринку та активізація експорту. Саме тому OKNA.ua з ентузіазмом підтримала відновлення діяльності Асоціації з моменту її реорганізації.

Асоціація, створена в 2003 році, є першою в Україні організацією, яка об'єднала виробників віконних конструкцій. Після певної паузи в її діяльності, у жовтні 2023 року, на конференції WKC Installer 5.0 було оголошено про її відновлення. Протягом 2024 року Асоціація здійснила низку важливих ініціатив: внесла пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази, підтримала освітні ініціативи та залучила нових учасників.

Представники ринку відзначили важливість створення потужної галузевої організації, яка б сприяла впровадженню якісних змін. Представник компанії «МаксіБуд Інжиніринг» підкреслив, що галузь давно потребує об'єднання зусиль для системного розвитку. «Вюрт-Україна» додала, що окремі компанії не можуть самостійно впоратися з проблемами ринку, а об’єднаний підхід у рамках Асоціації — єдиний спосіб досягти змін. «ГЛАС ТРЬОШ КИЇВ» наголосила на необхідності створення рівних умов для всіх учасників ринку.

Асоціація Українські виробники світлопрозорих конструкцій продовжує залучати нових членів і наголошує, що спільні зусилля є ключем до розвитку ринку та його стабільності.

Довідкова інформація:
До Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» на загальних зборах приєдналися: OKNA.ua, Баркс, БК МаксіБуд Інжиніринг, Вінкхаус Україна, Вюрт-Україна, ГЛАС ТРЬОШ КИЇВ, Карбоснаб, Клейберіт-Україна, Компанія Вікна-Стар та Представництво Gealan в Україні. Також були прийняті заявки від ЛІВІНГ ВУД УКРАЇНА (ТМ Adler), МЕЕЗЕНБУРГ УКРАЇНА та Рейнарс Алюмініум.

Последние новости раздела