Компанія illbruck — спонсор конференції TeamWIN «ДНІ вікна І СКЛА В УКРАЇНІ 2024»

Компанія illbruck — спонсор конференції TeamWIN «ДНІ вікна І СКЛА В УКРАЇНІ 2024»

TeamWIN Дні вікна і скла в Україні 2024
Бренд illbruck, який вже понад 70 років є визнаним експертом у сфері герметизації та склеювання, підтримує конференцію TeamWIN «ДНІ вікна І СКЛА В УКРАЇНІ 2024» у якості спонсора. Подія відбудеться 5 листопада в Києві.

Продукти illbruck забезпечують бездоганну якість для різних будівельних проєктів, будь то монтаж вікон, облаштування фасадів, роботи з інтер’єрами чи екстер’єрами. Завдяки постійному впровадженню інновацій та науково-дослідним розробкам, бренд пропонує комплексні рішення, що сприяють енергоефективності та підвищують комфорт у будівлях.

Завдяки міжнародному досвіду та високій якості продукції, illbruck отримав визнання серед професіоналів будівельної індустрії по всьому світу. Їхні рішення адаптуються під найрізноманітніші проекти, забезпечуючи відповідність сучасним стандартам та вимогам.

Не пропустіть можливість познайомитися з передовими розробками illbruck на конференції «ДНІ вікна І СКЛА В УКРАЇНІ 2024». Щоб зареєструватися, заповнюйте форму та чекайте на зворотній зв’язок!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 23380
Алюмінієвий профіль для будівництва