Ресторан на Зюльті отримав нові штормостійкі вікна від Schüco

Дарина Чабан 17 октября 2024 г. в 20:59

На острові Зюльт, що на узбережжі Північного моря, відомий ресторан завершив масштабну модернізацію після майже 40 років експлуатації. Оновлення передбачало заміну фасаду та встановлення інноваційних віконних і розсувних систем, які відповідають суворим вимогам місцевого клімату. Для цього було обрано рішення від Schüco — підйомно-розсувну систему ASE 80.HI та вікна AWS 75 SI+.

Старі дерев’яні вікна більше не справлялися з викликами постійних сильних вітрів і солоного морського повітря. Алюмінієві профілі Schüco, які використовувались у проєкті, забезпечують стійкість до вітрових навантажень класу B5/C5, герметичність до дощу (E900/E1050) і високий рівень повітронепроникності (клас 3).

Незважаючи на технічні вдосконалення, дизайн ресторану зберігав свою автентичність: нові алюмінієві вікна були пофарбовані у відтінок, максимально наближений до природної деревини. Крім того, спеціальне покриття Duraflon гарантує захист від корозії, що надзвичайно важливо для будівлі в умовах постійної дії морського повітря.

Для зручного моніторингу та обслуговування вікон було використано цифрову систему IoF ID. За допомогою QR-коду доступна вся інформація про віконні системи, гарантії та технічні перевірки.

Последние новости раздела