Eurotech Handling GmbH представила новинки на виставці glasstec 2024 у Дюссельдорфі

Дарина Чабан 21 октября 2024 г. в 21:18

Компанія Eurotech Handling GmbH продемонструвала свої нові розробки на виставці glasstec 2024, що відбувається з 22 по 25 жовтня у Дюссельдорфі.

Серед новинок – інноваційні рішення для роботи з віконним та фасадним склом. Зокрема, компанія представила підйомні пристрої, вакуумні системи та захисні матеріали, які спрямовані на оптимізацію монтажних процесів і підвищення безпеки.

Одним з ключових елементів став модульний підхід до вакуумних присосок, розроблених спеціально для роботи зі склом у різних умовах. Особлива увага приділяється захисту поверхонь, що запобігає появі слідів від присосок. Нові MTC-покриття ефективно захищають скло, не залишаючи жодних слідів.

Для робіт на висоті компанія представила рішення eT-Litocran, яке дозволяє точно встановлювати скляні панелі вагою до 700 кг. Цей пристрій підходить для монтажу навіть у складних умовах та може використовуватися з телескопічними навантажувачами і невеликими кранами.

Окрему увагу на виставці було приділено підйомним пристроям серії eT-Hover. Серед нових моделей – "univac" та "univac-line-mini", що підходять для роботи з різними матеріалами, включаючи великі листи скла, металу або пластику розміром до 600x3300 мм.

Последние новости раздела