Решітки рулонні синусоїдні

Нет в наличии
Продавец: РЕЗОН БКС
Решітки рулонні синусоїдні
Решітки рулонні синусоїдні сталеві, розмір полотна 2500х2250мм, розмір бокової пластини 370мм, пружинна система підйому, замок в нижній ламелі, відкритий вал. Доплата за моторедуктор з перемикачем на ключ 370євро.

Обладнання об'єкта рулонною решіткою забезпечує безперервну, привабливу та одночасно захищену експозицію пропонованих товарів.

Надійна конструкція рулонних решіток є результатом міцних матеріалів – решітки виготовлені зі сталі чи алюмінію найвищої якості і, крім міцності, характеризуються високою естетикою.

Рулонна решітка відкривається вертикально вверх, накручуючись на вал. Завдяки цьому відкрита решітка аж ніяк не обмежує простір. Решітки можна підібрати для монтажу як зсередини так і ззовні приміщення.

Потужні комплектуючі дозволяють створювати рулонні решітки досить великих габаритів – понад понад 50кв. м.

Сталеві решітки пропонуються двох типів: із синусоїдних трубок, з'єднаних сталевими скобами та з простих трубок з'єднаних в прямокутний узор.
Алюмінієві решітки також пропонуються з екструдованих алюмінієвих профілів зі штампованими отворами.
Стандартно решітки комплектуються автоматичним пристроєм управління. В решітках невеликих габаритів можливе також ручне управління.
Можна підібрати декілька варіантів управління автоматичними решітками. Їх можна відкривати за допомогою кнопкового пристрою управління, радіопульту, кодової клавіатури, клавішного перемикача чи перемикача на ключ. Існує також можливість використання системного управління, яке дозволяє одночасно відкривати чи закривати декілька решіток чи інших елементів облаштування будівлі, наприклад, жалюзі, ворота, незалежно від кількості каналів.
Основним захистом в сталевих решітках є ригельний замок в нижньому профілі, який попереджає підняття закритої решітки ззовні сторонніми особами.

Крім того, в алюмінієвих решітках використовуються блокуючі підвіски, які монтуються на вал решітки.

Мікровимикач замка застосовується в решітках з електроприводом. Завдяки цьому решітка не розпочне роботу, якщо закритий замок.

Гальмо безпеки запобігає раптовому безконтрольному падінню решітки.

оптичний та пневматичний захист – його застосування захищає від придавлювання, якщо під час закривання решітка натрапляє на перешкоду, вона автоматично зупиняється, а потім піднімається вверх.

Захист від накручування на вал — застосовується в решітках з електроприводом. Завдяки такому захисту відбувається автоматична зупинка, якщо на решітці знаходиться будь-який зайвий елемент.

Захист від розриву пружин — застосовується в сталевих решітках. Завдяки такому захисту решітка раптово не впаде, якщо розірветься пружина.

Фотоелементи є додатковим захистом решіток. Якщо в зоні дії фотоелемента появиться будь-яка перешкода, решітка автоматично підніметься вверх.
Сталеві решітки в кольорі оцинкованої сталі ідеально підходять класичним будівлям, досконало підкреслюючи їхній традиційний солідний вигляд.
Алюмінієві решітки підходять сучасним рішенням. Додатковою перевагою алюмінієвих решіток є можливість пофарбування короба та направляючих, а в деяких випадках і полотна в будь-який колір з палітри RAL.
Технические характеристики
Артикул12421
Обновление: 18.07.2014
Добавлено: 26.03.2012
Идентификатор: 12421

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Алюмінієві профілі Profilco