Гаржные, промышленные, панорамные, откатные

Нет в наличии
Продавец: Triumph
Гаржные, промышленные, панорамные, откатные
- Гаражні ворота;
- Панорамні ворота – забезпечують огляд внутрішнього інтер’єру приміщення, природне освітлення і являються ідеальним рішенням для автосалонів, станцій технічного обслуговування, пожежних частин, авто мийок та ін.
- Швидкісні – такі ворота не лише забезпечать безперешкодний рух транспортних потоків і зберігання необхідних кліматичних умов на підприємстві, але і значно знизить енергетичні затрати.
- В’їзні (відкатні) – для дачі чи промислового призначення, поєднують в собі традиційно високу якість та новітні технології. Більш ніж 20 варіантів заповнення полотна воріт, алюмінієвим профілем суцільного або розрідженого наповнювача, сандвіч – панеллю товщиною 45 мм, ролетним профілем, листовим матеріалом (профлистом, дерев’яною дошкою). Основні елементи конструкції воріт виготовляються з алюмінієвого профілю, який покрашений полімером, що захищає від атмосферних опадів.
- В’їзні (розпашні) – можливі варіанти з суцільним, розрідженим та комбінованим наповнювачем полотна воріт. Варіанти: накладний на отвір (відкривається в двір), вмонтований в отвір (відкривання як на вулицю, так і в двір).
Технические характеристики
Артикул21461
Обновление: 06.11.2012
Добавлено: 06.11.2012
Идентификатор: 21461

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа