Вікна.

Нет в наличии
Продавец: Євровід
Вікна.
Міфи металопластикових вікон.

Як не дивно, за 20 років продажу металопластикових вікон досі існує багато міфів щодо них. Перший міф – недовговічність. Кажуть, що пластик уже через п’ять років починає тріскатися, жовтіти. А дерев’яні вікна служать півстоліття. І коштують так само. Це не так. Жодних відомостей про тріщини і пожовтіння металопластику не існує.

Вперше вікна металопластикові з’явились 1954 році концерн «Динаміт Нобель» — творіння знаменитого Альфреда Нобеля — під маркою Trocal випустив у серійне виробництво перше вікно із штучних матеріалів. З того часу не виявлено ніяких ознак псування. Навпаки, колір залишається білим, поверхня рівною. Вікна з деревини при таких показниках коштують значно дорожще, адже в основі довговічності – дорогі сорти дерева та спеціальна обробка. Другий міф – проблеми з екологією, шкідливі випари в повітря. Досить пригадати, що дерево обробляють хімічними речовинами, насичують лаком, фарбою. Їх склад не має жодного стосунку до екології.

Пластик, з якого роблять вікна, аналогічний по властивостям і вимогам пластиковим іграшкам для дітей. Чи, приміром, шкільному приладдю. Якісний профіль не має у складі жодної токсичної, шкідливої речовини. Найрозповсюдженішим міфом є впевненість, в тому, що металопластик є причиною появи грибка у квартирі, високої вологості і легеневих хвороб. Конденсат на склопакетах з’являється не через особливості металопластику, а через те, що найбільша проблема будівельної галузі – в недотриманні стандартів вентиляції, навіть у нових будинках. Корисна перевага вікна – герметичність, дійсно впливає на появу вологи на склі. Ця проблема легко вирішується мікроотворами для відводу вологи, що відкриваються при потребі. Навіть при відсутності цієї опції, вистачає декілька разів на день провітрювати кімнату. Дерев’яні вікна пропускають повітря через щілини, що призводить до протягів, не дає змоги зберегти тепло. На противагу їм, металопластикові вікна щільно закриваються. Звертаючись у компанію з продажу та виробництва вікон з профілю, ви впевнитесь, що ціни внаслідок високої конкуренції в цій галузі - невисокі, якість послуг не залишає місця для нарікань, а комфорт в оселі після заміни змінюється просто на очах. Особливо в зимку, коли тепломережі обігрівають помешкання не надто добре.

Сподіваємось, тепер Ви впевнились, що металопластикові вікна – це безпечно, вигідно і надійно!

Купуйте якісні вікна!
Технические характеристики
Артикул35931
Обновление: 27.10.2016
Добавлено: 24.10.2013
Идентификатор: 35931

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии
Ролети з теплим коробом GANT