Конкурс дитячого малюнка «Намалюй місто майбутнього» від REHAU та Авторизованого Партнера ТМ «Азбука вікон»

REHAU 5 квітня 2016 р. о 14:56

Увага! Терміново розшукуються талановиті мрійники з художніми здібностями для участі в конкурсі дитячого малюнка «Намалюй місто майбутнього»!

Компанія REHAU спільно з Авторизованим Партнером ТМ «Азбука вікон» запрошує юних дніпропетровців у віці від 6 до 13 років поділитися на папері своїми фантазіями на тему майбутнього рідного міста і поборотися за цінні призи.

Серед кращих проектів ТМ «Азбука вікон» визначить свого переможця, якого очікує цінний подарунок - вікно будь-якого кольору і архітектурної форми, так що переможець і тут зможе проявити свою винахідливість і творчу майстерність. Також протягом усього конкурсу найяскравіші малюнки будуть радувати жителів Дніпропетровська у вітринах салону «Абетки вікон».

Умови конкурсу дуже прості:
- Малюнок повинен бути виконаний на аркуші формату А3;
- Обов'язково вказати свій вік, прізвище, навчальний заклад і номер телефону;
- Надіслати роботу в період з 10 березня до 10 травня 2016 року у адресу газети «Наше місто» (49101, г. Днепропетровск, ул. Святослава Хороброго (Чкалова), 11 або принести в салон «Абетки вікон» по пр. Кірова, 17 .

Додаткову інформацію шукайте на сайті Абетки вікон, ну а ми бажаємо натхнення, безмежного польоту фантазії і, звичайно ж, удачі!

Останні новини розділу