Вікно з "теплім підвіконням" від 3500 грн.

Сергій Сергійчук 31 жовтня 2019 р. о 13:39

Все випробували, але на віконцях продовжує накопичуватися конденсат?

Відомо, що крім «естетичного» збитку і необхідності весь час протирати підвіконня, конденсат призводить до утворення цвілі, спори якої дуже згубно позначаються на здоров'ї людини. Тому в боротьбі з конденсатом ви повинні вийти переможцем!

Деякий час тому ми писали про новинку на ринку вікон - спеціальної «подушці» для підвіконня, яка перешкоджає появі конденсату на вікнах внаслідок усунення зони проникнення холодного повітря. Сьогодні це найефективніша технологія в боротьбі з плачущими вікнами, яку в народі прозвали «тепле підвіконня».

«Подушка» є блоком з екструдованого пінополістиролу. Цей матеріал безпечний, володіє високими теплоізоляційними властивостями, не руйнується водою, не схильний до гниття і інших біоуражень, довговічний.

На жаль, технологія не дозволяє додати таку «подушку» до вже існуючих вікон - їх необхідно буде замінити.

Компанію «ВЕГА-ПЛАСТ» турбує здоров'я клієнтів, тому листопад ми оголошуємо місяцем боротьби з конденсатом і цвіллю на вікнах! З 1 по 30 листопада у нас діє спеціальна пропозиція «забудь про плачущі вікна»: вікно Rehau від 3500 грн. + «подушка» для підвіконня у подарунок!

Останні новини розділу