Akpen Plastik запрошує на 16 Міжнародну віконну виставку Istanbul Window

Володимир 4 березня 2015 р. о 12:27

Завод Akpen Plastik, один з лідерів виробництва віконно-дверної фурнітури Туреччини, запрошує Партнерів і колег відвідати свій презентаційний стенд на 16-й Міжнародній спеціалізованій виставці Istanbul Window 2015.

Щорічна виставка Istanbul Window 2015 проводитиметься з 11 по 14 березня, у виставковому центрі «ТЮЯП - Бейликдюзю» в Стамбулі, Туреччина.

Як і в останні роки, одночасно з експозиціями, на яких будуть представлені віконно-дверна продукція, технології виробництва, обладнання, сировину та ін., пройде виставка Glassexpo Istanbul 2015 і Doorexpo Istanbul 2015. Таким чином під одним дахом зберуться світові виробники віконних, дверних і фасадних комплектуючих, скла; імпортери та виробники обладнання, архітектори, та інші представники галузі, які продемонструють новітні розробки своїх компаній.

Завод Akpen Plastik на своїй експозиції традиційно представить новинки і заплановані впровадження у сфері фурнітури для виробництва віконних і дверних систем. Особливу увагу на стенді буде приділено віконної фурнітури TTS і розсувним системам TSS.

Стенд компанії буде розміщений: павільйоні №3, стенд №303А.

Istanbul Window 2015, Glassexpo Istanbul 2015, Doorexpo Istanbul 2015 обіцяють стати плідним майданчиком для спілкування провідних фахівців будівельного ринку, презентації нових розробок та обговорення взаємовигідного співробітництва.

Останні новини розділу