Регіональні Партнери Goodwin на заводі VEKA Ukraine

Світлана 6 березня 2015 р. о 15:27

25 лютого директор виробництва Goodwin Ковальов А.А., провідні фахівці Компанії, спільно з Партнерами Goodwin, що представляють сумської регіон, відвідали завод ВЕКА Україна, розташований в Броварах, Київської області.

Дана поїздка була вже третім етапом в циклі запланованих щотижневих екскурсій для Партнерів Goodwin на виробничі потужності заводу ВЕКА Україна.

У ході поїздки представники і Партнери Компанії Goodwin зустрілися з технічним консультантом заводу Века Україна Фірсовим Дмитром, і регіональним менеджером з продажу в Східній Україні Бондаренко Миколою, які супроводжували делегацію Компанії Goodwin протягом усього візиту на завод і дали вичерпну інформацію з усіх питань.

Перша частина поїздки була присвячена відвідинам заводу ВЕКА Україна, де знаходяться не тільки виробничі потужності, але і головний офіс Компанії. Завод в Броварах є одним з найбільших заводів з виробництва високоякісного профілю в Україні і на сьогоднішній день оснащений п'ятьма лініями для екструзії ПВХ-профілів.

Під час відвідування заводу, Партнери Goodwin змогли побачити не тільки виробничі лінії, а й тестові лабораторії, призначені для випробування продукції, що випускається. Також, Партнерам був продемонстрований цех ламінації профілю.

Зокрема, було проведено кілька циклів випробувань вікна Goodwin на повітро- і водопроникність згідно ДСТУ Б В.2.6-18.
Результати проведених тестів, вкотре підтвердили бездоганну якість і надійність випускаються заводом Goodwin конструкцій.

Останні новини розділу