Компанія Steko успішно вивела на ринок України новий інноваційний профіль

Steko 20 травня 2015 р. о 22:08

Інноваційна розробка технологічного підрозділу компанії Steko, профіль "Penwood Eko" по праву можна вважати технологією майбутнього, оскільки до нього не можна застосувати термін - метало-пластиковий, бо в основі даного профілю лежить розроблений технологами компанії спеціальний композитний матеріал складається з натуральної деревної маси і пластика. Дана інноваційна технологія дозволила піти від застосування у виробництві готових вікон металевого армуючого профілю, а відповідно мінімізувати багато складових.

Інноваційні переваги технології "Penwood Eko":
50% волого-і бактеріостійкої деревної маси
45% ПВХ
5% сполучних матеріалів і стабілізаторів
3 мм товщина зовнішніх і внутрішніх перегородок
відсутність армуючого профілю
1,1 м.кв К/Вт становить коефіцієнт теплопередачі профілю
1 кг 862 г, вага 1 погонного метра рами

Steko Innovation
Кількість камер 5 шт
Ширина профілю 70 мм
Висота рами 64 мм
Ширина склопакету 24, 32 мм
Товщина зовнішньої стінки 3.0 мм
Звукоізоляція VDI 2719
Клас шумозахисту II до IV
Опір теплопередачі R = 1.10 м2К/Вт
Армуючий профіль не застосовується
25 000 циклів в режимах провітрювання і «відкрито-закрито» гарантовано пройдено і підтверджено Технічними випробуваннями
Відмінною і ключовою особливістю Steko Penwood Innovation, є відсутність армуючого профілю без якого не можливо створити міцне металопластикове вікно зараз, що дає серйозну перевагу в зниженні теплопередачі, та як відсутність металевого армуючого профілю попросту прибирає так званий «місток холоду» - а відповідно і охолоджуватися в даному профілі попросту нічому - він весь «теплий».

З метою зниження коефіцієнта тепло втрат, і відповідності заданим критеріям, з розробленого Еко-профілю, компанія Steko виготовляє вікна які комплектуються тільки двокамерним склопакетом заповненим Аргоном, в якому встановлена ​​тепла дистанційна рамка зі спеціального пластику, а також енергозберігаюче/мультифункціональне скло, що в сумі дає унікально низьку теплопровідність.

На сьогоднішній момент вікна з профілю Steko Penwood є найтеплішими і самими тихими, так як відсутність металевого армуючому знижує передачу шуму і резонанс виникає при звукових хвилях.

Якщо Ви у всьому цінуєте практичність і якість, вибираєте речі з точки зору їх унікальних характеристик і просто хочете бути не схожими на Ваших сусідів - вибір Steko Penwood буде відмінним рішенням для Вашого будинку або квартири.

Останні новини розділу