Компанія "Вікно Плюс" виступає за здоровий спосіб життя

Veka 26 травня 2015 р. о 12:45

Компанія "Вікно Плюс", партнер VEKA Ukraine, продовжує свою соціальну діяльність, спрямовану на підтримку здорового способу життя у підростаючого покоління.

Компанія виступила спонсором міських змагань з воркауту - одному з різновидів масових фізкультурних занять, що включають в себе виконання різних вправ на вуличних спортмайданчиках: на турніках, брусах, шведських стінках, горизонтальних сходах і інших конструкціях, або взагалі без їх використання, роблячи акцент на роботу з власною вагою і розвитком сили і витривалості. Такому розмаїттю силових елементів, які демонстрували учасники, могли б позаздрити знамениті майстри даного виду спорту.

У змаганнях брали участь більше тридцяти учасників. Так футбольна команда ТМ "Вікно Плюс", в рамках турніру з міні-футболу, зустрічалася з юнацькою командою ДША № 2. Матч не дав нудьгувати футбольним уболівальникам і пройшов при бурхливої ​​підтримки трибун, закінчився з рахунком 10:7 на користь команди "Вікно Плюс". Після закінчення змагань, всі учасники були нагороджені подарунками від компанії "Вікно Плюс".

Останні новини розділу