REHAU та ТОВ КУП «Реаліті» підписали договір про стратегічне партнерство

REHAU 17 червня 2015 р. о 17:11

3 червня 2015 компанія REHAU, провідний виробник продуктів з полімерів, підписала договір про стратегічне партнерство з визнаним учасником українського ринку будівництва житла ТОВ КУП «Реаліті». Підписання цього документу стало можливим не лише завдяки перспективам взаємовигідного співробітництва, але й успішному досвіду інтеграції полімерних рішень REHAU в проектах КУП «Реаліті».

Так, нещодавно в експлуатацію було введено житловий комплекс бізнес-класу «Островського, 40», де в комплексі заходів щодо теплоізоляції були задіяні енергоефективні вікна з профільних систем REHAU. Приводом для сьогоднішньої зустрічі став черговою великомасштабний проект - елітний будинок клубного типу «Гоголівська, 47» у Києві. Житловий комплекс розташований в респектабельному районі столиці і розрахований на самого вимогливого в питаннях комфорту клієнта. Згідно з проектом в комплексі передбачено використання високотехнологічних рішень REHAU преміум-класу віконного напрямки та напрямки внутрішніх інженерних мереж. Будівництво знаходиться на початковому етапі - ведуться фундаментні роботи, а підписання договору про співпрацю дозволить фахівцям REHAU активно підключитися до роботи і забезпечити професійне консультування, навчання співробітників на базі Академії та демонстраційно-технологічного центру REHAU, а також супровід проекту аж до здачі в експлуатацію.

На завершення зустрічі Генеральний директор ТОВ «Рехау» Федір Омелінський побажав керівнику компанії «Реаліті» Володимиру Бездітко успішного завершення проекту і висловив упевненість, що майбутні власники елітного житла «Гоголівська, 47» по достоїнству оцінять оригінальне німецька якість продукції REHAU.

Останні новини розділу